Bezoek onze winkel: Laat 12-14 1811EJ Alkmaar
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Contact & Privacy Policy

Radio Elco
Laat.12
1811 EJ  – Alkmaar
[T] +31 (0) 72 511 6123

KvK te
Alkmaar 67497888
BTW: NL 002064235B77
Rabobank: NL85RABO0314952675
 
Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Radio Elco verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

Wij gebruiken de volgende gegevens:

NAW gegevens

Telefoonnummer

Email adres

Beveiliging

Er worden van persoonsgegevens nooit fysieke kopieen gemaakt. 

De website van Radio Elco heeft een SSL certificaat, deze biedt bezoekers van onze website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terecht komt bij derden. U herkent de SSL beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Deze gegevens kunnen bewaard blijven tot het moment dat u zich afmeld/uitschrijft. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en op verzoeken te antwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

De gegevens die Radio Elco ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.

Lightspeed BV - website en backup hosting.

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. 

Rechten 

Persoonsgegevens zijn altijd door u op te vragen, zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door ons fout verwerkt, dan passen wij dit voor u aan.

Op uw verzoek zullen wij altijd uw gegevens overdragen aan een andere partij.

Keuzes voor persoonsgegevens:

Wij bieden alle klanten de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van persoonlijke informatie die eerder aan ons zijn verstrekt. Of u stuurt een Email naar ........ en wij dragen zorg hiervoor.

Aanpassen/uitschrijven diensten 

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u uit te schrijven.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring.Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.

Indien u een klacht heeft kunt u ons benaderen zodat we het kunnen oplossen. U heeft ook het recht om een klacht te melden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
Radio Elco
Laat 12
1811 EJ Alkmaar

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 07-03-2024
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »